Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
12/06/2020

2020 model The Baby-Sitters Club, 3 Temmuz'da Netflix'te başlıyor

80'lerin ve 90'ların popüler gençlik roman serisi The Baby-Sitters Club, 2020 model uyarlamasıyla Netflix ekranlarında olacak. Bakıcılık işi kuran bir grup arkadaşın hikayesini konu edinen dizi, 3 Temmuz'da başlıyor.

Kristy, Mary Anne, Claudia ve Stacey ekranlara dönüyor! BSC olarak da bilinen The Baby-Sitters Club, Amerikalı yazar Ann M. Martin’in 1986-2000 yılları arasında kaleme aldığı başarılı bir roman serisi. Martin, BSC’yi aslında dört kitaplık bir seri olarak kurgulamışken, muazzam başarısı serinin tam 213 romana ulaşmasına neden oldu! Toplamda 200 milyon adet satan roman serisinin yaklaşık 35’ini Martin bizzat kendisi yazmışken, geri kalanlar hayalet yazarlar tarafından kaleme alındı. Bakıcılık işi kuran bir grup arkadaşın hikayesini konu edinen The Baby-Sitters Club, 1990 yılında HBO’da dizi, 1995 yılında da sinema filmi olarak uyarlandı. Fakat kitapların muazzam başarına rağmen, dizi de film de beklenen başarıyı gösteremedi.



Connecticut’ın kurgusal Stoneybrook kasabasında yaşayan bir grup genç kızın hikayesini anlatan orijinal kitap serisinin çıkışından neredeyse 35 yıl sonra, The Baby-Sitters Club şimdi de Netflix ekranlarında dizi olarak karşımıza çıkacak. 3 Temmuz’da 10 bölümlük ilk sezonu ekrana gelecek dizide, beş yakın arkadaşın arkadaşlık, kadın girişimciliği ve bebek bakıcılığı serüveni ekrana taşınacak. Oyuncu kadrosu Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph ve Xochitl Gomez’den oluşan ve yayınlandığı dönemde pek çok jenerasyona dokunan popüler gençlik roman serisinin 2020 uyarlamasının nasıl tepki alacağını hep birlikte göreceğiz.