Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
DİZİ
18/03/2021

2021 model Kung Fu, 7 Nisan’da The CW ekranlarında olacak

70'lerin unutulmaz dizisi Kung Fu, yeni uyarlamasıyla The CW ekranlarında olacak. 2021 model Kung Fu’da ana karakter kadın olacak. Ağırlıklı olarak Asyalı oyuncuların yer aldığı dizinin başrolünü Olivia Liang üstleniyor.

1972-1975 yılları arasında yayınlanan ve başrolündeki David Carradine'e şöhretin kapılarını açan Kung Fu dizisi, dönemin en popüler yapımlarından biriydi. İzlenme rekorları kıran dizide David Carradine’ı Eski Batı’yı gezen bir Shaolin keşişi Kwai Chang Caine olarak izlemiştik. Bildiğiniz gibi sıkı bir Kung Fu hayranı olan Quentin Tarantino, bu karakterden çok etkilenmiş ve Kill Bill’de Caradine’ı Bill rolünde oynatmıştı. Bu unutulmaz dizi, şimdi de yeni uyarlamasıyla ekranlarda olacak. Projenin arkasında Warner Bros., orijinal dizinin yaratıcısı Ed Spielman ve The Lost senaristlerinden Christina M. Kim var. Yani kadro oldukça sağlam.
 



The CW ekranlarında izleyeceğimiz 2021 model Kung Fu’da ana karakter bu kez kadın olacak. Ağırlıklı olarak Asyalı oyuncuların yer aldığı dizinin başrolünü Olivia Liang (Legacies) üstleniyor. Dizinin merkezinde hayatında ciddi değişiklikler yapmak isteyen ve biraz da bunalımda olan Nicky Shen adında genç bir kız var. Üniversiteden ayrılan ve Çin’deki izole bir manastıra gidip hayatını değiştirecek bir yolculuğa çıkan Nicky Shen, geri döndüğünde San Francisco’yu suç ve yozlaşma merkezi olmuş bulur. Bu duruma kafayı takan Shen, Shaolin değerlerini ve savunma sanatları bilgisini kullanarak topluluğunu korumak ve suçluları adalete teslim etmek için harekete geçer. Bu sırada akıl hocasını kimin öldürdüğünü ve onu kimin hedef aldığını da araştırır. Tzi Ma, Kheng Hua Tan, Jon Prasida, Shannon Dang, Eddie Liu, Gavin Stenhouse ve Gwendoline Yeo, merakla beklenen dizinin diğer öne çıkan isimleri olacak. Kung Fu, 7 Nisan’da The CW ekranlarında olacak.