Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
ANİME
12/12/2021

1000. bölümünü kutlayan One Piece, yeni filmini duyurdu

Eiichiro Oda'nın aynı adlı manga serisine dayanan efsanevi anime One Piece, 1000. bölümünü yayınlayarak müthiş bir başarıya imza atarken One Piece Film: Red filmini de duyurdu.

Anime dizi One Piece, ilk jeneriğini yeniden canlandırarak ve yeni bir film projesi duyurarak 1000. bölümünü kutladı! Eiichiro Oda'nın aynı adlı manga serisine dayanan efsanevi anime, 20 Kasım'da 1000. bölümünü yayınlayarak çok önemli bir dönüm noktasını tamamlamış ve bunu kutlamak içinde dizinin bu bölümünde 1999 yılında “East Blue” şarkısını içeren orijinal jeneriğini yayınlamıştı. Orijinaline oldukça benzeyen yeni canlandırmada Japon animasyon stüdyosu Toei Animation, Hiroshi Kitadani’nin "We Are!" şarkısını kullanırken, Wano Country’nin Straw Hat grubunu da klibe bir yenilik olarak ekledi. Güncellenen klibin yanı sıra Toei ve Japon yayın şirketi Shueisha, “One Piece Film: Red” adlı yeni filmlerini de duyurdu.

 



6 Ağustos 2022'de Japonya'da vizyona girecek olan filmin diğer ülkeler için gösterim programı henüz açıklanmadı.“Code Geass” anime serisinin yönetmeni Goro Taniguchi, yeni One Piece filmini yönetirken, Oda ise filmin yapımcılığını üstlenecek. “One Piece”in resmi YouTube kanalı, dizinin ana karakteri Red-Haired Shanks’in de bulunduğu yeni filmin teaser fragmanını yayınladı ve dış ses ile izleyicilere şu soruyu sordu: "Onun sesi sonsuz mutluluk mu sonsuz esaret mi getirecek?"