Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
27/10/2016

Yok Öyle Kararlı Şeyler'den yeni albüm lansmanı ve şarkı sergisi

Ülkemizin alternatif rock gruplarından Yok Öyle Kararlı Şeyler, ikinci albümü Beklenen’in lansman konserini 2 Kasım’da Zorlu PSM’de veriyor.

Sony Music Türkiye etiketi ile yayımlanan albümde 10 şarkı bulunuyor. Söz ve müziği grubun vokalisti Erdem Topsakal’a ait olan albümün aranjmanlarını ise Volkan Gürkan ve Yökş ekibi birlikte üstleniyor. İlk albüme göre çok daha özverili ve geniş ölçekli çalışılmış bir albüm ile karşımıza çıkan grup, başarısı ile sınırları Avrupa’ya uzatırken, iddialı ve edebi cümleleri ile toplumun nabzını yakalamayı başarıyor. Güncel indie ve alternatif rock’ın harmanından oluşan müzikal öğeleri ile uzun yıllar eskimeyecek bir sound ve tarza sahip olan yeni albüm; estetik olarak Türkçe rock ve pop müzik dinleyicisine birçok farklı tat sunuyor.



"Şarkı çizip resim çalan topluluk" olarak yola çıkan YÖKŞ, kendi adıyla yayımladığı ilk albüm için 2014'te Karaköy'de düzenlediği Şarkı Sergisi'ni yeni albümleri için de tekrarlıyor. 10 şarkı için 10 sanatçının elinden çıkan özgün çizimler ve grafiti sanatçısı Mr. Hure’un sergi için özel hazırladığı çalışması bir ay boyunca, Zorlu PSM Galeri alanında sergilenecek. Ayrıca grafiti sanatçısı Mr. Hure de sergiye özel hazırladığı çalışması ile yer alacak. Ziyaretçilerin, şarkıların illüstrasyonlarını incelerken aynı zamanda ilgili şarkıyı dinlemelerine olanak sağlayan sunumuyla eşsiz bir deneyim yaşatacak olan sergi, 2 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında açık olacak. 



2 Kasım 19:30’da “Şarkı Sergisi” açılışının ardından saat 21:00’de Zorlu PSM Studio sahnesine geçilerek lansman konseri dinlenebilecek. Bu sanat dolu geceyi kaçırmayın! Biletler Biletix'te.