Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
ANİME
20/06/2017

Miyazaki'nin Kiki'si geri döndü

Miyazaki'nin ölümsüz eserlerinden Kiki's Delivery Service'in baş karakterleri çok farklı bir proje için yeniden yorumlandı!

Studio Ghibli'nin Hayao Miyazaki imzalı efsane filmi Kiki's Delivery Service'in kahramanı Kiki, çok farklı bir proje için geri dönüyor. Yeni bir kısa filmde, efsane anime filmin finalinde 13 yaşında vedalaştığımız Kiki'nin 17 yaşındaki halini göreceğiz. Bu kısa film için muhteşem bir animasyon tekniği kullanılıyor ve Kiki'nin dünyası tamamen elden geçirilerek modernleşiyor.
Kısa filmdeki çizimleri Studio Ghibli'nin süper star çizeri Katsuya Kondo'nun çizmemesi hayranlar arasında tartışmaya yol açabilir; ancak unutmamalı ki Kiki'nin orijini anime filmi değil romanlar ve manga serisidir. Eiko Kadano imzalı romanlardaki çizimlere uygun olarak yapılan yepyeni karakter tasarımları manga dünyasının ünlü çizerlerinden Eisaku Kubonouchi tarafından yapılmış ve tam manasıyla göz kamaştırıcı bir etki bırakıyor izleyende.
Peki bu kısa filmler nereden mi çıktı? Yeni Kiki filmleri Hungry Days adlı Japon noodle şirketinin reklam kampanyası için çekildi. Filmler dedik zira Kiki'nin kısa filmleri yıl boyu YouTube üzerinde bölüm bölüm yayınlanacak ve Kiki ile Tombo'nun arkadaşlığının en özel anlarına odaklanacak. Sizleri şimdilik bu kısa filmler için hazırlanan mini fragmanla baş başa bırakıyoruz.