Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
ANİME
01/12/2016

Kış sezonundan müthiş anime diziler

2017'nin ilk aylarında yayın hayatına başlayacak olan anime dizilerden sizler için 10 tanesini seçtik. Anime tukunları bu listeyi atlamasın! 

Anime diziler yeni sezonda da her zaman oldukları gibi çok revaçtalar. Birbirinden başarılı stüdyoların dört koldan birden çalışarak hazırladıkları yeni seriler eski serilerle kıyaslanmaktan kaçamayacaklar, öte yandan gelen gideni aratacak mı yoksa unutturacak mı en büyük merakımız bu! Sizler için kış sezonunun anime dizilerine daldık ve 10 tanesini seçtik. Bakalım bunlardan kaçını seyredip beğeneceksiniz? Yoksa yeni sezonda adını anmadığımız bir başka yeni anime mi favoriniz olacak? Tüm bunları zaman gösterecek. Şimdi sizleri 10 dizilik listemizle baş başa bırakma zamanı.


Masamune-kun no Revenge
Masamune Makabe'nin çocukluğu adeta cehennem azabı gibi geçmiştir. Zengin ve şımarık Aki Adagaki tarafından kilolu olduğu için aşağılanıp duran Masamune yıllar içerisinde hırs yapar. Kilolarını verir, müthiş yakışıklı bir genç adam olur ve sonra da Aki'nin okuluna kaydolur. Tüm amacı çocukluğunun intikamını Aki'yi kendisine aşık ederek almaktır. Acaba Masamune tüm yakışıklılığıyla Aki'nin başını döndürüp kalbini kırabilecek mi?

 

Hand Shakers
Japonya'nın Osaka kentinde geçen bu anime dizide Hand Shakers adı verilen ikili savaşçıları kendi aralarında turnuva düzenlerler. Bu savaşçıların özelliği, el ele tutuştukları zaman zihin güçleriyle Nimrods adı verilen özel silahların ortaya çıkmasını sağlamalarıdır. Bu turnuvanın sonunda kazanan Hand Shakers ekibinin istediği dilek gerçek olacaktır. Bu kadar büyük bir ödül, çok farklı güçlerin ilgisini bu turnuvaya çekecektir!


Fuuka
Tesadüflerin insan hayatındaki yerine inanır mısınız? Fuuka size bu konudaki fikirlerinizi sorgulatacak bir yapım olma iddiasını taşıyor. Yuu Haruna adlı genç yeni taşındığı şehri sokaklarında dolaşarak keşfetme niyetindedir. Aynı zamanda tam bir Twitter bağımlısı olan genç adam gezerken bol bol tweet atmayı da ihmal etmez. Tam bir tweet yazarken Fuuka ile çarpışır ve hayatı değişir!


ACCA: 13-ku Kansatsu-ka
Dowa, toplam 13 eyalete ayrılmış bir krallıktır. Kralları bu yıl 99. yaş gününü kutlamaktadır. Dowa eyaletleri kendi aralarında krala en güzel hediyeyi vermek için çalışmalara başlar. Bu sırada Dowa krallığının gizli istihbarat birimi ACCA da kralın 99. yaş gününde bir suikast düzenleneceğine dair bir ihbar alır. Hem doğum günü kutlamalarının havasının bozulmaması hem de kralın güvenliğinin sağlanması için Jean Otis görevlendirilir.


Youjo Senki
Cephenin ön saflarındaki küçük bir kızın hikayesi Youjo Senki. Altın sarısı saçları, deniz mavisi gözleri, porselen beyazı teniyle adeta bir taş bebeği andıran bu cesur kumandan savaşın kaderini tayin edecek! Peki bu kız çocuğunun savaşın göbeğinde ne işi var? Cadılar imparatorluğunun birbirine düştüğü bu mistik savaşta aslında hiç kimse göründüğü gibi değil!


Demi-chan wa Kataritai
İnsanların Ajin adı verilen yarı insan formunda canlılarla bir arada yaşamayı kabullenmeleri yıllar sürmüştür. Gene de bu iki farklı topluluk birbirleriyle anlaşmayı sağlamış ve bir arada yaşamaya başlamışlardır. Tetsuo bir biyoloji öğretmenidir ve ilk defa dört tane ajin öğrencisi olmuştur. Tetsuo öğrencilerine insanın biyolojik varlığını anlatırken onlardan da pek çok şey öğrenecektir.


Gabriel DropOut
Meleklerin şefi dünyaya geldi! İnsanların yaşamını merak eden bir melek sıradan bir kız çocuğu olarak Japonya'da yaşamaya karar verirse başına neler gelir? Okulu asar, sürekli video oyunları oynar, erkeklerle samimi olur ve daha tonla yaramazlık yapar! Peki bir melek olarak görevine geri dönecek mi yoksa insanlarla mutlu mesut ve sorumsuzca yaşamaya devam mı edecek?

 

Kuzu no Honkai
Aşkta "faydalar faydasız, imkanlar imkansız" düzeyini sevenlerin dizisi kesinlikle Kuzu no Honkai olacak. Tüm sosyal çevreleri tarafından takdir edilen, ideal bir genç çift düşünün. Yakışıklılığın güzellikle, mutluluğun aşkla buluştuğu noktada ahenk içinde bir aradalar. Öte yandan aralarında zor dile getirdikleri bir sır saklıyorlar! Aşk-ı Memnu halt etmiş!

 

Akiba’s Trip The Animation
Tokyo’nun dünyaca ünlü alışveriş semti Akihabara’da tuhaf şeyler olmaktadır. Birbirinden renkli dükkanların neşe dolu sahiplerinin yaşam enerjileri adeta emilmiştir. Kısa süre sonra bu durumun bir tesadüf olmadığı, Akihabara’ya dadanan Synthisters adlı yaratıkların sebep olduğu bir buhran olduğu anlaşılır. Peki Akihabara nasıl kurtulacaktır? Cevabı bu renkli dizide!

 

Schoolgirl Strikers: Animation Channel

Goryoukan Academy dışardan bakıldığında özel bir kız okulu gibi gözükse de oldukça farklı bir misyona sahiptir. Japonya'nın dört bir yanından özel seçilen kız öğrenciler okulun beş kişilik özel timinde yer almak için sene boyu çalışırlar. Fifth Force adlı bu özel timin çok önemli bir görevi vardır; Oburi adındaki düşmanı alt etmek ve Japonya'da huzur ve barışın egemen olmasını sağlamak!