Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
OYUN
07/12/2016

Hollywood yıldızları Death Stranding'de buluştu

Metal Gear Solid oyunlarının yaratıcısı Hideo Kojima'nın yeni projesine Hollywood'dan destek yağmaya devam ediyor!

Tüm zamanların en başarılı video oyunu serilerinden biri olarak kabul edilen Metal Gear Solid'in yaratıcısı Hideo Kojima, geçtiğimiz yıl yayımlanan MGS 5'ten sonra oyunun firması Konami ile bağlarını koparmıştı. Oyunun isim ve yayın haklarını elinde bulunduran Konami, Kojima olmadan yoluna devam etmeye karar verdi. Hideo Kojima ise kolları sıvayıp kendi yapım firması olan Kojima Productions ile yepyeni bir oyun yapmaya koyuldu.
MGS serisini bilenler Hideo Kojima'nın sadece başarılı oyunlar değil, sinema tadında seyirlik deneyimler de sunduğunu çok iyi bilirler. Bol katmanlı senaryolar, uzun oyuniçi videolar ve sembolik anlatımlar Hideo Kojima'nın alameti farikalarıdır.
Kojima, yeni oyunu Death Stranding'i geçtiğimiz yaz E3 fuarında duyurmuş ve Walking Dead dizisinin sevilen oyuncusu Norman Reedus'un rol aldığı ilk fragmanı yayınlamıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Los Angeles'ta düzenlenen Playstation Experience adlı etkinlikte oyunun ikinci fragmanı da yayımlandı. Bu fragmanda Hannibal dizisinden tanıdığımız ve son dönemde Doctor Strange ve Rogue One: A Star Wars Story gibi yapımlarda boy gösteren Mads Mikkelsen de yer alıyor. Ve sıkı durun; ünlü oyuncuya efsane yönetmen Guillermo del Toro da eşlik ediyor!
Del Toro'nun bu kez oyuncu olarak yer aldığı bu projenin bir video oyunu olduğuna inanmak zor gelebilir; ancak Hideo Kojima'nın dünyasında olmak işte böyle bir şey! Sizleri bu tuhaf ama bir o kadar da muhteşem fragmanla baş başa bırakıyoruz.