Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MÜZİK
22/10/2016

adidas FUTURE HOUSE etkinlikleri devam ediyor

adidas Originals, adidas FUTURE HOUSE’da konserler, sergiler, atölyeler, sohbetler, film gösterimleri ve partiler ile geleceğin keşfedilip, incelenip, deneyimlenebileceği bir kültürel mağaza anlayışı yaratmaya devam ediyor.

22 Ekim Cumartesi
İstanbullu genç müzik kolektiflerinin, her cumartesi adidas Future House’u devralarak mekanı kendi sesleriyle doldurdukları TAKE OVER serisinde bu Cumartesi 20.00-00.00 saatleri arasında, Kaan Düzarat öncülüğünde, İstanbul’un en sevilen DJ kolektiflerinden Vesvese kabinde olacak. Kaan Düzarat, İstanbul clubbing kültürü ve elektronik müzik camiası içinde önemli ve saygın bir isim. Düzarat düzenli olarak şehrin dört bir yanında DJ’lik yapmanın yanında, DJ ve prodüksiyon kolektifi Vesvese içinde de elektronik müziği yaymak adına vızır vızır çalışıyor. TAKE OVER’dan önce ise, alanlarına yeni bir soluk getiren genç, başarılı ve yaratıcı isimlerle atölye çalışmaları ve söyleşiler devam ediyor.

Biçem Şinik Dövme Atölyesi (16:00-18:00): İllustratif, minimal ve noktasal gölgeleme tekniğiyle yaptığı usta işi dövmelerle tanından Biçem, kendine has stiliyle sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da adından çokça söz ettiriyor. Bu atölye çalışmasında sanatçı, kendi tasarladığı dövme motiflerinden kalıplar çıkartarak geçici dövme modelleri oluşturacak ve katılımcılarla paylaşacak.

Ergül Çivi Söyleşi (18:00-19:00): Müzik streaming platformlarının en popüleri Spotify’ın Türkiye ekibinden Ergül Çivi, akıllı telefon ve internet çağında değişen müzik dinleme alışkanlıklarından mobil müzik streaming’in geleceğine kadar, dijital alanda müzik dinlemekle ilgili her türlü soruya cevap verecek.



23 Ekim Pazar
adidas Future House, Başka Sinema işbirliği ile gerçekleştirilen Future Screening etkinliğinde bu Pazar saat 18:00’de, 40 yıldır müzik yapan şarkıcı, söz yazarı ve besteci Nick Cave’in yaşamındaki 20.000 günü izlemeye davet eden 20.000 DAYS ON EARTH / DÜNYADA 20.000 GÜN filmi gösterilecek.



24 Ekim Pazartesi
Her pazartesi theysleepwegrind ekibi ve müzikleriyle, eski stillere yeni yaklaşımlarla kolektif dans seansları adidas Future House’da.



26 Ekim Çarşamba
adidas Future House, her çarşamba, güncel müziğe genç, ilerici ve farklı bir taraf katan, İstanbul müzik sahnesinin müzisyen ve DJ’lerini ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta, RBMA 2013 Türkiye katılımcılarından Özcan Ertek’in, canlı davulla desteklediği, rüya aleminden kopup gelen imgelerle yüklü, son derece görsel, elektronik müzik projesi Seretan 20:30’da dj kabininde olacak. 22:00’de ise AH! KOSMOS sahnede olacak. Ah! Kosmos adıyla sahne alan, elektronik müzik prodüktörü Başak Günak, geçtiğimiz sene Almanya menşeli plak şirketi Denovali Records’dan yayınlanan Bastards albümüyle gönüllere taht kurmuştu. Günak’ın canlı vokaller ve elektronik gitarla desteklediği ‘’Über’’ adını verdiği canlı performansları, enerjisini seyirciye anında bulaştıran bir dinamizmle yüklü.



adidas FUTURE HOUSE’da, keşfetmek, incelemek ve deneyimlemek isteyenlerin, futurehouse.zeroistanbul.com adresini ziyaret ederek, etkinliklere önceden kayıt olmaları yeterli. Geleceğin, bir mekanı, anılarda bıraktıkları ile yeniden canlandırmak üzerine kurulu.

Keşfetmeye hazır mısın?