Postkolik_Loader
Haberi Paylaş!
MODA
24/04/2017

10 maddede adidas Originals Nişantaşı mağazası

adidas Originals, Palladium’dan sonra ikinci mağazasını 25 Mart’ta Nişantaşı’nda açtı. Misafirlerine çok özel bir alışveriş deneyimi sunan mağazayı özel kılan 10 maddeyi aşağıda sıraladık.

 

.. Modanın kalbi Nişantaşı’nda açılan mağaza, adidas’ın tüm dünya metropollerinde hayata geçirdiği ‘Key City Attack’ projesinin İstanbul’daki en önemli adımlarından biri. İstanbul, dünya çapında projeye dahil edilen 18 şehirden birisi ve bu mağaza da projenin adeta göz bebeği!

.. adidas Originals sokak stilinin trend öncüsü. adidas Originals Nişantaşı mağazasında da, adidas’ın performans ürünleri yerine sadece günlük kullanımda trendleri belirleyen lifestyle ürünler var. Günün her saatinde kullanabileceğiniz tüm ürünleri burada bulabileceksiniz.



.. Burası geçmişe damgasını vuran ürünlerin, adidas Originals’ın bugüne taşıdığı mirasın tutkunları için tam bir cennet. Efsanesini 1990’lardan bugüne taşıyan Equipment serisi, ikonikleşen Stan Smith ve Superstar modelleri ve bir performans ayakkabısı olarak ortaya çıkışından yıllar sonra yeniden popülerleşen Gazelle, tüm renk ve model seçenekleriyle sizleri bekliyor.

.. Sınırlı sayıda üretilen özel ürünlerin adresi de yine adidas Originals Nişantaşı mağazası olacak. Örnek mi? adidas tarihine damgasını vuran Micro Pacer, Rising Star ve Boston Super gibi stillerden ilham alan NMD, Tokyo şehrinden ilham alan tüm modelleriyle Nişantaşı’nda!

 
.. Bu mağazanın en güzel taraflarından biri de şehir temalı özel koleksiyonlar! Berlin ilhamlı EQT serisi, Brooklyn sokaklarından esintiler taşıyan Superstar koleksiyonu ve Tokyo’dan ilham alan NMD modellerine çok yakında Los Angeles sokaklarından ilham alan harika ürünler de eklenecek.

.. Dedik ya, burası tam da özel tasarımlar arayanlar için. adidas Originals’ın, White Mountaineering’in Japon tasarımcısı Yosuke Aizawa ile yaptığı iş birliğinden doğan özel koleksiyon da bu mağazada!

..  Üstelik adidas Originals Nişantaşı sadece bir mağaza değil, aynı zamanda yıl boyu pek çok aktivitenin yapılacağı bir buluşma mekanı olarak da konumlandırıldı. Her ay gerçekleşecek workshoplar, Dj performansları, canlı müzik, söyleşi ve sohbetlerle burası yaşayan bir mağaza olacak!

.. Özel bir alışveriş deneyimi yaşayabilmeniz adına adidas Originals Nişantaşı mağazasında her şey düşünülmüş. Burası öyle sıkış tıkış bir mağaza değil. İki kat üzerine kurulu 400 metrekarelik dev mağaza, göz yormayan ferah tasarımıyla adeta bir moda buluşma noktası havasında!



.. Alışveriş için Nişantaşı'ndan daha iyi bir semt var mı? adidas Originals Nişantaşı yaratıcı, sanatçı, tasarımcı, modacı ve müzisyen gibi pek çok ilham verici insandan oluşan bir kitlenin uğrak mekanı haline geldiği için her ziyaretinizde pek çok tanıdık yüze denk gelebilirsiniz.

.. adidas Originals, Nişantaşı’ndan hareketle, kenti kuşatmaya devam edecek. Yıl sonuna kadar mağaza sayısını yediye çıkaracak olan adidas Originals’ın ilk mağazalarından birini deneyimlemek isteyenleri birçok sürpriz bekliyor.